Fabrica de la Sfântu Gheorghe care a scos vreme de 118 ani ţigările Carpaţi şi Snagov s-a închis. Visele multor fumători din România s-au transformat în scrum. Chiar şi preşedintele Băsescu, într-o discuţie privată cu Maria, soţia sa, a spus nervoc: „Ţigară împuţită...”

La mijloc, din ce se spune, au fost interese economice. În sensul că nimeni nu voia să bage bani într-o fabrică falimentară. Angajaţii au spus că deşi fabrica se închide, ei nu se vor opri din fumat ţigări Carpaţi. Pentru ei, orice ţigară făcută din chiştoacerulate în hârtie de ziar, este o ţigară Carpaţi autentică.

Sînt şi angajaţi pentru care închiderea fabricii nu înseamnă mare lucru. Iată ce a declarat unul dintre ei: „Tata nu a fumat niciodată Carpaţi şi n-a murit! Asta e viaţa, trebuie să meargă înainte şi fără ţigările Carpaţi.”
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Mihai | Monday, 08.03.2010 00:00 Social

National Cinematografic