PREMIILE_COTCAR_castigatori_editia_IAsociaţia Producătorilor şi Producătoarelor de Filmuleţe din România (APPFR) şi-a desemnat aseară, într-un cadru deloc festiv, câştigătorii primei ediţii a Premiilor Coţcar. Cu toate că prima noapte a coţcarilor s-a desfăşurat cu casa închisă, organizatorii nu sunt siguri că vor avea fondurile necesare pentru următoarea ediţie. Pentru noi câştigători sunt toţi cei nominalizaţi (lista lor o aveţi aici), însă doar unii au plecat cu Coţcarul acasă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La categoria „Palm D’or si D’os de Palma”, premiul revine filmuleţui "Poliţist invectiv", în care o învăţătoare face schimb de palme cu un poliţist.

 

 

„Cel mai bun actor pasiv într-un film de acţiune” a fost desemnat Cătălin Botezatu, cel care deţine rolul secundar în filmul cu ţâţa lui Bianca în pădure.

 

bianca_bote_sex_in_paduree

 

La categoria „Cea mai bună scenă de dragoste într-un film porno” s-a impus Monica Columbeanu, specialista în oral şi moşi.

 

 

La categoria „Cel mai bun manelar în ultimul hal”, Băsescu i-a luat faţa lui Guţă şi a plecat acasă cu premiul.

 

 

„Politica paşilor pierduţi” îl are câştigător pe Marian Vanghelie, pentru replica: „Da-l în p...ula mea pe Geoană!” Deecernarea acestui premiu a fost întârziată de Mircea Geoană, care s-a crezut învingător înainte de deschiderea plicului şi a urcat pe scenă pentru a-i mulţumi soţiei, "Mihaela, dragostea mea".

 

 

La categoria „Efecte speciale”, Premiul „Plomba sexy” îi revine lui Sorin Oprescu.

 

 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Monday, 08.03.2010 08:09 Social

National Cinematografic