patriarhul_daniel_iadPrefericitul Daniel a lăsat diplomaţia la o parte şi l-a atacat în termeni duri pe Marcel Prodan, impresarul care a snopit-o în bătaie pe Alexandra Stan. Patriarhul recunoaşte cu sinceritate că nu îl suportă deloc pe impresar, ura lui find atât de mare încât cea mai mare spaimă a sa este ca nu cumva, după moarte, să ajungă să împartă cazanul cu agresorul Alexandrei Stan.

“Ar fi cea mai cruntă pedeapsă pe care bunul Dumnzeu ar putea să mi-o dea”, a recunoscut Patriarhul Daniel. “Sper din tot sufletul ca Dumnezeu să fie milostiv şi să-mi dea o viaţă de apoi mai uşor de dus, într-un cazan în care să fie singur sau, în cel mai rău caz, să fiu alături de oameni cât de cât decenţi, nu bestii ca Marcel Prodan. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”

Un loc în cazan mai uşor de suportat este dealtfel şi motivul pentru care Patriarhul insistă cu construirea Catedralei Mânturii Neamului. “Pentru Dumnezeu vreau Catedrala, nu pentru mine. Să nu credeţi însă că e o mită care să-mi asigure un loc călduţ după ce trec la cele veşnice, e doar o mică atenţie, făcută din interes, pe care sper ca bunul Dumnezeu să o aprecieze.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Friday, 21.06.2013 05:13 Social

National Cinematografic