patriahul_daniel_va_schimba_numele_statiunilor_de_pe_litoralLoviţi de caniculă, tot mai mulţi credincioşi calcă pragul lăcaşelor de cult, menţionează un comunicat recent al Patriarhiei. În consecinţă, înalţii prelaţi au stabilit recent o taxă de intrare de 15 lei, aplicabilă tuturor bisericilor dotate cu sisteme moderne de aer condiţionat.

"Dumnezeu iubește necondiționat, dar lucrurile lumești costă." ar fi declarat Preafericitul despre noua taxă. "Banii din această nouă taxă nu vor intra, ca de obicei, în buzunarele noastre și ale sfinților părinți, ci vor fi investiți în dotarea tuturor bisericilor cu aer condiționat și instalarea de tonomate cu băuturi răcoritoare și cafea."

În cadrul aceluiaşi comunicat, BOR a menţionat posibilitatea introducerii de pachete promoționale în valoare de 19.8 lei, care vor include taxa de intrare la aer condiţionat sfinţit, două lumânări oficiale BOR și, până la sumă fixă, gumă de mestecat.

"Cum Dumnezeu să mai ceară bani și la intrare? E un păcat strigător la cer! Mai urmează doar să ceară taxă de pupat icoane și moaște!" s-a revoltat o enoriașă. "Bună idee!” ar fi completat Preafericitul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Sunday, 23.06.2013 06:32 Social

National Cinematografic