caciulaTemperaturile ridicate din ultima perioadă nu afectează doar agricultura românească ci şi industria. Producătorii de căciuli se plâng că ramura lor industrială este în pragul colapsului după ce nu au reuşit să mai vândă o căciulă de luni întregi.

“Bate vântul în ateliere, ţin oamenii aici degeaba”, spune Decebal Popescu, un industriaş român specializat în căciuli. “A trebuit să renunţ la un schimb, trimit oamenii în concediu fără plată prin rotaţie. Acu’ două luni a mai venit o bătrânică şi a cumpărat o căciulă, în rest, praf. Cred că lumea nu mai apreciază produse româneşti. E posibil să fie şi de la căldură, dar eu cred că e vorba doar de o modă trecătoare”.

Într-o situaţie similară se află şi producătorii de fulare şi mânuşi îmblănite. Specialiştii în design vestimentar spun că, purtată conform instrucţiunilor, o căciulă poate ţine de cald la cap şi la urechi vreme îndelungată.
beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 28.06.2013 13:51 Social

National Cinematografic