patriarhul_daniel_catedralaPatriarhia Română a transmis în cadrul dării de seamă săptămânale că lucrările la Catedrala Neamului avansează greu, până în prezent fiind finalizat doar seiful, care ocupă primele 3 nivele ale clădirii.

"Rugăm toţi românii creştini să-şi dubleze eforturile şi să doneze şi mai mulţi bani pentru finalizarea lucrărilor. Noi îi asigurăm că am folosit cele mai bune materiale pentru seif, iar banii patriarhiei sunt în siguranţă, lucru pe care suntem convinşi că şi-l doreşte orice creştin", declară Patriarhul Daniel.

Patriarhul le aminteşte românilor că pentru finalizarea Catedralei "e nevoie de bani, mulţi, mulţi bani".

"Trebuie să cumpărăm cutiile milei, care au fiecare câte 2 tone şi trebuie poleite cu aur. Trebuie materiale pentru turle, care sunt acoperite tot cu aur. Aţi văzut cât a ajuns Euro. Altceva nu cred că mai trebuie să spun, decât: bani, acum!", a mai declarat Patriarhul.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Saturday, 29.06.2013 10:31 Social

National Cinematografic