vrajitoare_bani_secretCu toate că cele mai multe ţigănci vrăjitoare îşi protejează cu îndârjire tainele meseriei, vrăjitoarea Slobozia a dezvăluit marele secret al ghicitoriei: totul e să găseşti un prost dispus să plătească.

"Lumea mă întreabă: Hai, fă, spune cum faci. Eu decât atâta le zic: Găseşte prostul cu bani şi ghiceşte-i până-l laşi lefter, aia e toată taina", susţine mândră vrăjitoarea Slobozia.

Aceasta spune însă că nu va dezvălui niciodată metodele specifice de găsire a proştilor, însă spune că în general aceştia vin singuri.

Cu toate că vrăjitoarea a demascat activitatea de ghicitorie ca fiind o mare escrocherie, cei mai mulţi clienţi se declară mulţumiţi de serviciile acestora.

"Mie mi-a dezlegat cununiile foarte bine, sunt la a treia căsătorie şi am de gând să divorţez, m-a ajutat să mă apuc de băut, pentru că nu reuşeam să mă integrez în societate altfel, iar astea nu m-au costat decât 25.000 de euro", susţine Robert Acrişor, client al unei ţigănci vrăjitoare.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 10.07.2013 15:06 Social

National Cinematografic