autobuz_in_jurul_lumiiLa vârsta la care alţi pensionari au grijă de nepoţi şi stau dracului acasă, mai ales când e cald, un pensionar bucureştean a reuşit o performanţă incredibilă, cu care puţini alţi pensionari din acelaşi cartier cu el se pot mândri. Astfel, acesta a reuşit să facă ocolul lumii cu RATB-ul, schimbând mai multe autobuze şi adormind în câteva din ele.

“Am plecat de la Sf. Gheorghe cu tramvaiul 5 pe la Casa de pensii. Am aţipit un pic, apoi am luat un troleu până la Varna şi apoi, mi-am adus aminte că am nevoie şi de nişte leuştean, aşa că am luat 205 până la Baku, am coborât o staţie înainte de capăt că acolo au preţuri bune. M-a sunat nevasta că are nevoie de nişte curry, din trei autobuze şi un troleu, eram deja la Bombay”, a povestit Demostene Popescu, pensionar din cartierul bucureştean Drumul Taberei.

Deşi reuşita este remarcabilă, reprezentanţii RATB spun că acum se gândesc să stabilească o limită lunară de călătorii gratuite, pentru a nu se abuza de această facilitate. “În mod normal nu ne aşteptam ca nimeni să călătorească 50.000 de kilometri cu autobuzul într-o lună. Majoritatea pensionarilor nu fac mai mult de 10-12.000 de kilometri pe lună cu autobuzul”, a spus directorul RATB, Silvian Dacian.
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 12.07.2013 12:22 Social

National Cinematografic