spalatorie_auto_bon_fiscalMii de pelerini din întreaga ţară se îndreaptă spre o spălătorie auto de pe Bulevardul Mărăşeşti, credincioşii fiind uluiţi că aici s-a dat un bon fiscal, pentru prima oară la o spălătorie din România.

"Am auzit vestea şi am căzut în genunchi, am bătut 500 de mătănii, pentru că asta e un semn al îndurării şi al proniei cereşti", susţine Mioara Papuc, credincioasă din provincie sosită la Bucureşti în pelerinaj la sfânta spălătorie.

Patronul spălătoriei susţine însă că totul a fost un accident, iar oamenii au intrat degeaba în febra aceasta mistică.

"Am adus o fată nouă să se ocupe de casă. I-am spus să bată pe bon doar sucurile, apa şi cafelele din sala de aşteptare, dar ea, fiind începătoare, a bătut şi un interior-exterior. Îi asigur pe cetăţeni că nu se va mai întâmpla, pentru că am dat-o afară pe vaca aia proastă", declară Robert Acrişor, patronul spălătoriei.

Între timp, mii de cetăţeni au auzit de minunea de pe Mărăşeşti şi sosesc cu maşinile la spălătorie, cerând bon fiscal, care, consideră ei, e ceva rar, sfânt şi vindecă multe boli.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 15.07.2013 10:30 Social

National Cinematografic