98% din cei care şi-au propus să se lase de fumat de Anul Nou şi-au asumat deja oficial eşecul

Conform datelor statistice adunate de la chioşcuri de lângă blocuri din întreaga ţară, în momentul de faţă aproape 98% din cei care şi-au propus să se lase de fumat au cumpărat deja primul pachet de ţigări. „Să nu ne amăgim să credem că au stat nefumaţi până acum. De la începutul anului au împrumutat de la colegi şi prieteni. Acum doar recunosc înfrângerea definitivă”, a declarat statisticianul Decebal Popescu.

Tot conform statisticilor, cea mai folosită frază în acest început de an a fost „cum, s-au scumpit? Nu ştiam” în loc de clasicul „iar s-au scumpit, le las să mor io dacă nu”. Specialiştii pun aceste coincidenţe lexicale pe seama faptului că românii au o limbă puţin importantă în lume şi în literatură iar lucrurile tind să e repete.

Tot în această zi s-a înregistrat şi cea mai mare rată de renunţat la diete de slăbit iar număru de abonamente la sălile de fitness a scăzut considerabil, ajungând efectiv la cotaţiile din septembrie-octombrie. Specialiştii se aşteaptă la o creştere a consumului de carne, cipsuri şi bere în zilele ce vor urma, această tendinţă urmând a descreşte la începutul lunii mai, cânt toţi românii vor pretinde că merg la sală şi fac diete să arate bine la plajă.

Scris de Eftimie
11 ianuarie 2014 10:01

Alte articole

Vezi mai mult