parizer_feliatDeşi este o procedură controversată, clonarea nu-i sperie pe studenţii români care ar face orice pentru a supravieţui până vine următorul pacheţel de-acasă. Astfel, doi studenţi din Regie au reuşit, după câţiva ani de cercetări, să cloneze un parizer feliat. Descoperirea a fost făcută în cadrul unui experiment mai complex, care a cuprins şi încercări de încrucişare a parizerului cu salamul sau crearea unui parizer care să conţină carne.

Descoperirea celor doi va schimba felul în care percepem nutriţia. "Practic am eradicat foamea în cămine, de-acum încolo nu vom mai bea vodcă pe burta goală. Vor urma cel puţin 7 ani de belşug, cât plănuim să mai stăm la facultate", a spus Decebal Popescu, unul din cei doi studenţi.

Aceştia au anunţat că vor continua cercetările în domeniu, dorind ca pe viitor să poată clona supa de tăieţei la plic, pâinea uscată şi brânza topită - triunghiuleţe. "Scopul final este să clonăm omul, să aibă cine se duce în locul nostru la laboratoare, la examene şi, mai apoi, la restanţe", au precizat cei doi studenţi.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Monday, 22.07.2013 13:23 Social

National Cinematografic