patriarhul_daniel_in_lumuzinaNoua ofertă BOR, care le permite românilor să-şi sfinţească maşinile, nu pare suficent de atractivă de către Patriarhul Daniel. Asta pentru că CEO-ul Bisericii Ortodoxe Române a refuzat să-şi sfinţească limuzina de lux, dând de înţeles totodată că nici nu intentionează s-o facă vreodată.

Patriarhul Daniel insistă că decizia lui nu are nici o legătură cu rezultatele dezastruoase obţinute de maşinile sfinţite la crash test-uri, unde s-a văzut că, chiar şi sfinţită, o maşină tot este spulberată de tren. „Pur şi simplu n-am bani de dat aiurea”, spune Prefericitul. „De luat aiurea nu mă feresc, dar de dat nici nu se pune problema, nici acum, nici în viitor.”

În plus, limuzina sa nu ar putea fi sfinţită de un preot oarecare, ci chiar de către el, numărul 1 al BOR. „Dacă aţi avea idee ce pretenţii financiare am pentru sfinţirea unei maşini, nu m-aţi mai întreba de ce refuz să îmi sfinţesc limuzina”, spune Daniel. „Aş pericilita construirea Catedralei Mânturii Neamului dacă aş apela la serviciile mele. Dar asta nu înseamnă că alţii nu pot s-o facă.”
beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 25.07.2013 10:43 Social

National Cinematografic