ambulanti_plajaSuccesul de care s-au bucurat în ultimii ani i-a convins pe unii vânzători ambulanţi de pe Litoral să îşi diversifice oferta! Astfel, mulţi dintre micii comercianţi care străbăteau plajele vânzând porumb, nămol şi piatră ponce au început să ofere publicului şi obiecte mai mari: frigidere, maşini de spălat sau chiar piese de mobilier..

“Ia şifonierul de la mine, să îţi meargă astăzi bine”, îşi îmbie clienţii un tânăr bronzat pe plaja din Jupiter, ducând în spate câteva dulapuri de dimensiuni considerabile. În fundal, alt vânzător se tocmeşte cu posibilii cumpărători: “Nu daţi banii pe prostii, luaţi cuptor electric la copii!”

În mod surprinzător, vânzătorii ambulanţi chiar au succes, reuşind să plaseze mai multe produse decât magazinele de specialitate. “Oamenii sunt dispuşi să cumpere orice când sunt în chiloţi şi îi bate soarele în cap”, explică un comerciant. “Eu unul am început cu şlapi şi şiraguri de scoici, iar acum vând motopompe şi, în zilele bune, câte un strung. Mă gândesc să încerc la anul şi nişte afaceri imobiliare, deşi îmi va fi greu să târăsc o casă după mine pe plajă.”
beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 26.07.2013 05:07 Social

National Cinematografic