adam-si-dumnezeuÎntr-un interviu exclusiv acordat revistei Unica, populara divinitate Dumnezeu a recunoscut că a chibzuit mult înainte să creeze femeia. "Iniţial voiam s-o fac din penisul lui Adam, fiind singur pe pământ mi se părea un apendice inutil. Plus că, neştiind ce-i bine şi ce-i rău, nu făcea nimic cu el", a declarat Dumnezeu.

Acesta spune că ideea de a crea un om fără penis a rămas. "De-aia femeile nu au aşa ceva, mi s-a părut o îmbunătăţire faţă de modelul anterior. Sigur, nu mai poate să-şi scrie numele sau "Hai Steaua" în zăpadă dar, pe de altă parte, nici nu se poate pişa pe toate gardurile", a precizat unicitatatea sa.

Totodată, cu această ocazie, Dumnezeu a precizat că nu a fost ucis de Occident, aşa cum a afirmat o studentă pe Facebook. "N-am murit eu când a anunţat Nietzsche, credeţi că mor când scrie orice piţi pe internet?".

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Friday, 26.07.2013 12:40 Social

National Cinematografic