A apărut aplicația pentru iPhone care-ți dă zăpada din fața ușii: iLopată

Peste 3000 de români au descărcat în ultimele zile aplicația iShovel (iLopată în românește), o aplicație pentru iPhone despre care se spune că îți dă efectiv zăpada laoparte. Odată instalată în telefon, aplicația pune mâna pe lopată și dă toată zăpada din drum și de pe trotuar, exact cum ar trebui să faci și tu dacă n-ai avea un iPhone. Astfel, cei care au dat banii pe un telefon Apple nu sunt nevoiți să aștepte să vină cineva să-i deszpăpezească, așa cum fac restul românilor.

Un alt avantaj al aplicației iLopată este că în timp ce dai zăpada de la ușă cu iPhone-ul poți să asculți muzică în căști, așezat comod pe canapea, ceea ce face ca întreaga interacțiune cu zăpada să fie mai plăcută. Aplicația are deja sute de fani pe Facebook, iar deszăpezirile continuă.

Utilizatorii iPhone au deschis și o cauză pe Facebook, în care propun ca toată zăpada curățată cu telefonul mobil să fie donată copiilor săraci, care nu au deloc zăpadă acasă. „Ce tare că poți să ajuți un copil sărac”, ne explică un tânăr hipster din zona Piața Romană. „Gen el nu are deloc zăpadă și tu îi trimiți și lui zăpada ta, ca să se bucure de ea. Eniuei, nu e cool să arunci zăpada, întrucât nu e cușer să faci asta.”

Scris de TNR
27 ianuarie 2012 11:01
Citește mai mult despre: aplicatie iPhone

Alte articole

Vezi mai mult