A apărut bancomatul de bonuri de masă, unde poţi scoate bonuri de pe cardul de bonuri

Ţi-au schimbat şi ţie bonurile de masă cu cardul de bonuri, dar n-ai încredere în card pentru că scris invers e „drac”? Nicio problemă! În Bucureşti au apărut primele bancomate de bonuri de masă, unde putem să scoatem bonurile de masă de pe cardul de bonuri de masă.

„E super simplu! Găseşti un bancomat de bonuri de masă, bagi cardul de bonuri de masă, îţi introduci PIN-ul de bonuri de masă şi spui câte bonuri de masă îţi trebuie. Poţi să retragi bonuri de masă sau doar să-ţi verifici soldul de bonuri de masă”, explică Aurelian Găureanu, CEO al BondemasăBank, prima bancă de bonuri de masă.

„Pentru viitor, avem de gând să diversificăm oferta şi să oferim credite în bonuri de masă, inclusiv Prima Casă de Bonuri de Masă, sau posibilitatea de a cumpăra acţiuni la bonurile de masă ale diferitelor companii de bonuri de masă”, adaugă bancherul de bonuri de masă.

„Din păcate, există şi un mic comision de bonuri de masă, astfel încât ultimul bon de masă pe care îl scoţi are mereu un colţ de bonuri de masă ciupit. Dar, per total, sunt mulţumit. În sfârşit pot să mă duc din nou la supermarket cu un teanc de bonuri de masă cash, sau cum le mai zicem noi, bonuri de mă-sa pe gheaţă. Pardon, bonuri de masă gheaţă!”, spune Marcel, corporatist.

Scris de Vasile
7 noiembrie 2019 11:11
Citește mai mult despre: bonuri de masa

Alte articole

Vezi mai mult