A apărut berea Noroc la pungă de 3 litri, la care nu mai plătești garanția

În sfârșit o portiță pentru românii care vor să scape de plata garanției de 50 de bani pentru peturi. Noroc a lansat prima bere la pungă de trei litri, ușor de transportat și mai ales reutilizabilă. Compania producătoare de bere promite că nu vor exista niciodată aparate defecte, prea pline, sau cozi de gospodine cu sacii de peturi la aparatele de reciclare apărute anul acesta.

”Berea Noroc la 3 litri satisface trei nevoi profund umane: setea, pofta de alcool și mai ales dorința de a-ți băga p*la într-un sistem care pur și simplu nu funcționează și pare gândit doar să crească prețurile produselor fără a oferi o reciclare reală a deșeurilor”, spune Decebal Popescu, manager de produs al berii la pungă.

Compania spune că e obligatoriu ca toate pungile cu bere să fie vândute împreună cu un pai, dar nu unul din ăla de hârtie, făcut pentru vegani și non-binari, ci unul din plastic, cum aveau strămoșii noștri. Un alt avantaj major al pungii cu bere e că poți s-o legi strâns, s-o bagi în frigider împreună cu alte pungi și s-o folosești a doua zi, când ești mahmur, în loc de compresă cu gheață.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 aprilie 2024 14:46
Citește mai mult despre: bere garanție noroc Reciclare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult