A apărut Coca Cola naturală, fără aditivi, fără conservanți, 100% zahăr

Cutremur pe piața băuturilor răcoritoare după ce gigantul american Coca Cola a anunțat crearea unei băuturi 100% naturale, care nu va conține nici un fel de aditivi sau conservanți. Noua Coca Cola va fi făcută exclusiv din zahăr și apă, cercetătorii lucrând acum la o variantă prin care să elimine și apa, complet.

”În sfârșit tehnologia a avansat suficient de mult cât să ne permitem să scoatem aditivii dăunători din băutură, cum ar fi cei care-i dau culoarea sau gustul. Acum putem direct din zahăr, zahăr ars și zahăr pudră”, a declarat șeful departamentului de cercetări alimentare din cadrul Coca-Cola.

Produsul se adresează oamenilor cu un stil de viață activ, care beau până la două kilograme de Cola pe zi. Producătorii americani spun că noua Coca-Cola va înlocuit, în scurt timp, cafeaua sau energizantele, pentru că aceste băuturi încă mai insistă să dilueze zahărul din compoziție cu tot felul de alte produse inutile. ”Scopul final e să obținem Coca-Cola solidă, care va avea marele avantaj că nu se va vărsa pe tastatură sau în mașină să facă totul lipicios în jur”, au anunțat reprezentanții companiei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
22 mai 2014 08:05

Alte articole

Vezi mai mult