A apărut ecranul cu ștergătoare, să programezi și când ești răcit și strănuți

În lumea tehnologiei, inovația nu cunoaște limite și este mai rapidă ca oricând. Recent, firma coreeană Samsung a lansat ecranul cu ștergătoare, un dispozitiv revoluționar care îți permite să programezi chiar și atunci când ești răcit și strănuți. „Nu mai trebuie să-ți întrerupi munca pentru a curăța ecranul, ștergătoarele intră în acțiune și îți oferă o vizibilitate perfectă”, susține Dae te Bong, șeful departamentului de RD de la gigantul coreean.

Acesta spune că ecranul este destinat programatorilor conservatori, care încă mai folosesc ecrane pentru a vedea ce cod scriu, în loc să-și implanteze un cip în creier și să dicteze direct în compilator cu mintea tot ce doresc să facă. „Facem pași mici în această direcție, oamenii nu renunță așa ușor la vechile tradiții”, spune Bong.

În aceste condiții chiar nu mai există niciun motiv pentru care orice român să renunțe la băutură și să se apuce de programare pentru un loc de muncă bine plătit. Iar în cazul în care știe deja programare, tot ce trebuie să facă e să aleagă unul din joburile care se găsesc la tot pasul și să înceapă să câștige mai mulți bani decât din crypto, taximetrie sau dropshipping pentru monitoare cu ștergător.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

10 aprilie 2024 15:09
Citește mai mult despre: monitor programator stergatoare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult