A apărut Need For Speed: Bucureşti, în care mergi cu 20 la oră şi cauţi un loc de parcare

Noul joc promite nu doar viteze amețitoare pentru un om cu vertigo ci și multe momente pline de adrenalină, când, odată găsit locul de parcare, trebuie să scanezi zona să nu fie vreun parcagiu prin preajmă care să-ți ceară câțiva lei pentru ceva ce nu-i aparține.

Grafica este una la nivel 2017, combinată cu sunetul de înaltă calitate, simți că-ți zgârie calculatorul când parcagiul refuzat îți dă cu un cui ruginit pe portieră. Este un joc de îndemânare și inteligență, nu doar că trebuie să parchezi în cele mai strâmte spații posibile, trebuie să fii și iute de volan și schimbător să ocupi înaintea împotriva celorlalți concurenți, controlați de AI sau de prietenii cu care joci în rețea.

Există mai multe moduri de condus. „Stealth mode” presupune să mergi cu o mașină foarte mică, Smart sau Renaul ZE, cu care poți parca chiar și între două borduri. Dar nu este totul ușor, pe măsură ce avansezi, ai tot mai mulți pasageri în mașină, de obicei copii, care-ți vorbesc tot timpul în cască și pe care trebuie să-i lași în diverse locuri în oraș. „Sunday Mode” pare mai simplu la început, că sunt multe locuri de parcare, dar în fiecare e cineva care încearcă să intre sau să iasă din 40-60 de mutări, că nu știe să parcheze. Jocul va fi valabil în România exclusiv pe platformele mobile, să ai ce face cât ești blocat în trafic.

Scris de Ef
20 noiembrie 2017 08:11
Citește mai mult despre: Bucuresti need for speed parcare

Alte articole

Vezi mai mult