A apărut păcăneaua ortodoxă, unde dacă îți pică 3 tămâi ți se iartă păcatele

Deși sunt loviți din toate părțile, proprietarii de păcănele continuă să inoveze. În ton cu sărbătorile religioase ce au loc în această perioadă, aceștia au scos pe piață un nou tip de aparat, unde în loc de bani, câștigi mântuire.

Aparatul este dotat cu o sutană de culoare neagră, sub care trebuie să intri atunci când joci. „Practic funcționează la fel ca păcănelele normale, numai că atunci când tragi de manetă, pe ecran apar elemente bisericești în loc de fructe. Dacă îți pică trei lumânări aprinse înseamnă pomenire pentru rudele tale vii, trei lumânări stinse, pomenire pentru morți. La trei cruci ai reducere 30% la înmormântare pentru o rudă de gradul 2, maxim”, spune Daniel Ciobotea, inventatorul păcănelei ortodoxe.

Însă premiul după care aleargă toți enoriașii sunt cele trei tămâi, care, atunci când apar în linie, echivalează cu iertarea tuturor păcatelor făcute până în acel moment, inclusiv faptul că ai jucat la păcănele. Bineînțeles, cu cât bagi mai mulți bani, cu atât șansele tale de mântuire sunt mai mari. Exact ca la biserică.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
3 mai 2024 10:38
Citește mai mult despre: biserica păcănele păcat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult