A apărut rovinieta pentru gropi! Dacă intri într-o groapă și n-o ai, iei amendă

Reacţie rapidă faţă de problema maşinilor care cad în gropi. Guvernul a impus obligativitatea unei roviniete de groapă, numită Grovinietă, care costă 120 lei anual pentru autoturisme. Grovinieta include o scoatere din groapă lunar şi un vopsit. În schimb, şoferii care sunt prinşi în gropi fără grovinietă vor primi amendă de 1000 lei.

Dacă ai tupeul să intri a doua oară cu maşina în aceeaşi groapă după prima amendă, maşina îţi va fi acoperită cu pământ şi e treaba ta cum o scoţi de acolo.

“În privinţa şoferilor care îşi rup maşinile în găurile de canalizare neacoperite, se va merge pe o taxă introdusă în litrul de carburant, de 4 cenţi, taxă care ne va permite să cumpărăm capace de canal”, spune ministrul transporturilor.

În ce priveşte situaţia din Drumul Taberei, unde două maşini ar fi căzut într-o groapă nesemnalizată, scenariul RADET se confirmă: într-adevăr au existat doi beţivi care au aruncat indicatoarele în groapă. Aceştia seamănă enorm cu directorul RADET şi şoferul lui.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
26 noiembrie 2019 13:11

Alte articole

Vezi mai mult