A aparut Şpagorette, pentru românii care nu se pot lăsa de luat sau dat şpagă

Veste bună pentru românii care nu se pot abţine de la o şpagă mică, în timpul orelor de program sau după un prânz bun. O companie farmaceutică britanică a scos pe piaţă un produs care reduce dependenţa de şpagă. Acesta se găseşte sub formă de plasturi, gumă de mestecat sau soluţie înjectabilă.

Şpagorette a fost primit cu mult entuziasm de consumatorii români. „Înainte luam şpagă în baie sau pe balcon, să nu deranjez colegii de birou, că se simţea în aer că luasem şpagă. Acum, pun un plasture şi nu mai am chef de şpagă câteva ore”, spune Robert Acrişor, funcţionar public.

„Săteam de vreo trei ore la coadă la Administraţia Financiară, deja eram în sevraj, mă umplusem de nervi. Mai aveam puţin şi dădeam o şpagă, cu toate că e o lege care o interzice în instituţiile publice şi spaţiile închise. Noroc că aveam la mine câteva gume de mestecat şpagorette, am ronţăit la ele şi mi-a trecut”, spune Decebal Popescu, contributor la bugetul de stat. Specialiştii susţin că, dacă renunţi la şpagă, poţi avea mai mulţi bani la finalul lunii, care pot fi investiţi în concedii de odihnă, ieşiri în oraş cu prietenii sau lucruri de care ai nevoie în casă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
21 noiembrie 2012 13:11

Alte articole

Vezi mai mult