Noutăți în lumea țepelor pe internet, o piață în continuă dezvoltare. După prințul nigerian, binefăcătorul american și Sorin Ovidiu Vântu, a apărut o nouă formă de înșelăciune, dedicată special celor care doresc să dobânească mai mulți cai și respect sau ciudă din partea comunității. 

print tigan.jpg

„Schema e simplă”, explică un expert în țepe pe internet, „primești un e-mail în care ți se spune că ai moștenit o herghlie imensă, de la un unchi de-al tău Muligambe Căldărar, care fura curent în străinătate, și tu ești singurul moștenitor. Ca să se facă actele necesare să intri în posesia averii, trebuie să-i trimiți avocatului care se ocupă de treabă câțiva cai, cam 6, să-i dea gaj”, spun experții anti-fraudă. 

Apariția acestui nou model de țeapă este privită cu încredere de oficialii europeni care apreciază că, în sfârșit, „țara asta de hoți care este România” a reușit să acorde șanse egale de înșelăciune tuturor categoriilor sociale.  

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 06.03.2015 15:47 Social

National Cinematografic