A apărut un aparat de reciclare și mai șmecher. Bagi petul și ți-l umple cu bere

Reciclare la superlativ! În România a apărut un nou aparat, unde te duci cu un pet, care poate fi de orice dimensiune, de la jumătate de litru la șase litri, și îl umpli cu bere proaspătă și rece. În prezent se lucrează la adaptarea aparatului pentru recipientele de 19 litri de tip Fântâna, pentru că mulți români nu vor să mai ucidă planeta cumpărând bere la pet, sticlă sau la doză, dar nici nu vor să pară niște bețivi ordinari care cumpără bere la butoi.

”Românii au aplaudat lansarea noului tip de aparat de reciclare, care înlocuiește primul model, acela penibil care îți dădea o hârtie pe care scria că magazinul să-ți dea produse de 50 de bani. O aiureală lamentabilă, pentru că mulți vânzători îți spuneau să dispari cu hârtiile alea și să vii cu bani, că aici nu e Itsy Bitsy, să ne jucăm de-a comerțul. Așa, bagi petul, îți bagă berea în el, sau lapte, dacă ești pocăit sau gay, și pleci acasă, nu te mai plimbi cu vouchere și alte aberații”, spune Marian, client fidel al aparatului.

Noul aparat e mult mai simplu de gestionat. În primul rând că nu e nevoie de angajați care să-l golească, nu e nevoie de camioane poluante ca să transporte peturile și mai ales ele pot fi alimentate direct prin conductă de la fabricile de bere, spune Marian.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
18 aprilie 2024 15:48
Citește mai mult despre: bere Reciclare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult