A dat lovitura! Patriarhul Daniel a lansat chipsurile din cartofi cu chipul lui Iisus, ”JesusChips”

Delir printre ortodocșii români! Patriarhul Daniel, CEO-ul Bisericii Ortodoxe Române, a lansat pe piață ”JesusChips”, produs obținut 100% natural, din cartofi cu chipul lui Iisus. După doar o zi de la lansare, stocul s-a epuizat, iar cererea este în continuare enormă. ”Deja întorc banii cu lopata!”, jubilează Patriarhul Daniel.

Preafericitul s-a gândit la toate. Pentru că știe că prea-credincioșii nu vor avea curajul să mănânce chipsurile cu chipul lui Iisus, el a tratat produsul cu chimicale speciale, care șterg chipul lui Iisus de pe chipsuri după fix 3 zile. ”Trebuia să mă asigur cumva că românii vor cumpăra chipsurile mele la nesfârșit, iar asta e singura soluție”, s-a explicat Patriarhul Daniel.

”JesusChips” se comercializează deocamdată doar în varianta clasică, cu aromă de apă sfințită, dar Patriarhul Daniel le pregătește credincioșilor multe alte variante. ”Urmează chipsurile cu aromă de mir bisericesc, apoi cele cu aromă de moaște. Vom avea, evident, și o ediție limitată, doar pentru membrii bisericii, chipsurile cu aromă de «bani de la fraieri»”, a promis Patriarhul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
13 mai 2014 10:05

Alte articole

Vezi mai mult