A doua venire a lui Iisus: „Nu stau mult, bag nişte mici şi plec iar”

Mult așteptata „A doua venire” a mântuitorului nostru Iisus Christos a avut loc chiar în aceste zile dar a fost mai mult o dezamăgire pentru mulți din fanii Lui. Cum deja se știa, Iisus a revenit pe pământ în România, Grădina Maicii Domnului, dar nu a dorit să stea prea mult.

„Nu stau mult, bag niște mici și plec iar”, a declarat Acesta imediat după Venire. Fiul Domnului s-a arătat oarecum dezamăgit de faptul că poporul său preferat, românii, este atât de hain. „Sunteți, ca să mă exprim elegant, cele mai neplăcute canalii de pe pământul ăsta și îmi pare rău, vorba lui Țuțea, cu care mai joc o tablă din când în când, că e la Noi, că am fost crucificat pentru un popor de idioți”, a spus Mântuitorul.

Pe de altă parte, nu toate lucrurile sunt așa rele precum par. „Sigur, sunteți un popor de criminali lași și javre dar micii sunt chiar bunicei. Cred că e singurul motiv pentru care Taică-Miu nu vă rade de pe fața pământului, cum ați merita”, a precizat Fiul Domnului. Acesta a mai spus că nu e foarte convins că mai vrea vreodată să se reîntoarcă, ceea ce l-a enevat, din nou, pe Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza, care a declarat într-un interviu la Radio Trinitas, „Mai dă-l în pizda mă-sii și pe ăsta cu toate fițele lui. El știe cât m-am sacrificat eu ca prelat pentru Numele Lui? Nu, dar face figuri. Să-i dea tac-su cât a câștigat el singur și numai atât”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

1 mai 2016 09:05
Citește mai mult despre: Iisus mici

Alte articole

Vezi mai mult