A doua venire a lui Isus? Sătul să tot aștepte, Dumnezeu îşi trimite fiul să termine el pasajul de la Piaţa Sudului

Așa cum s-a profețit în Ioan, Luca dar și Matei (24:33) Iisus Cristos se pregătește să se reîntoacă pe pământ pentru a termina ceea ce n-a reușit mâna omului. În principal, Iisus este pregătit să-și folosească puterile magice pentru a termina Pasajul Piața Sudului cu ajutorul celor drepți și plini de virtute.

„Este normal ca Iisus să fi ales acest loc pentru reîntoarcere, pentru că în zonă sunt mai multe cimitire de unde se vor ridica morții din morminte, cu moartea pe moarte călcând, care vor putea contribui și ei la lucrările de ramforsare și finisaj ale pasajului”, a declarat un expert în istoria religiilor și infrastructură.

Singurele probleme cu care s-ar putea confrunta Fiul Domnului este prezența patriarhului Daniel în regiune care ar veni să-i ceară bani să construiască o casă pentru taică-su. „Este o escrocherie similară cu metoda accidentul, când se profită de naivitatea și lăcomia oamenilor. Să sperăm că nu va fi escrocat de data aceasta”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

11 mai 2017 13:05
Citește mai mult despre: Iisus piata sudului

Alte articole

Vezi mai mult