A făcut infarct şi i-au trecut prin faţa ochilor toate cele 10162 de episoade din Tânăr şi neliniştit!

Mărturie şocantă a unei românce ajunsă la hotarul dintre viaţă şi moarte! Lica G., o casnică de 40 de ani din Adjud, a suferit duminica trecută un infarct în timpul unei dispute conjugale, spre dezamăgirea soţului care tocmai se îndrepta spre sertarul cu cuţite. Nu mică i-a fost mirarea femeii ca prin faţa ochilor să nu-i treacă întrega sa viaţă, aşa cum s-ar fi aşteptat, ci toate episoadele din „Tânăr şi neliniştit”.

„Este, într-adevăr, serialul meu preferat”, spune Lica G. de pe patul de spital, „şi pot să spun că m-am bucurat, pentru că unele episoade le ratasem. Am crezut că infarctul e o experienţă neplăcută, dar după ce am trecut peste şocul iniţial – în loc să-mi revăd copilăria, era episodul pilot al serialului – chiar am fost plăcut impresionată. Mi-au trecut prin faţa ochilor inclusiv episoade care nu au fost încă difuzate la noi, dar nu o să vă dezvălui ce se întâmplă”, încheie femeia zâmbind.

Medicii nu au încă o explicaţie pentru acest fenomen. „Infarctul nu poate să fi durat mai mult de 10 minute iar «Tânăr şi neliniştit» are 9.796 de episoade”, spune cardiologul Licăi G. „Practic, serialul durează mai mult decât întreaga viaţă a pacientei despre care vorbim aici. Credem deci că nu i-au trecut chiar episoadele toate prin faţa ochilor, a mai sărit câteva şi pur şi simplu se laudă.”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
8 decembrie 2011 07:24

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult