A fost arestat burtosul român care a distrus mii de selfie-uri apărând în fundal

Poliția din Thassos l-a reținut azi pe numitul Marian Coltea, din Berceni, bărbatul cunoscut drept Bestia din Fundal, omul care a distrus până acum câteva mii de selfiuri făcute de oameni nevinovați, apărând cu burdihanul său în fundal. Informațiile au fost coroborate rapid de către polițiști, după o avalanșă de reclamații. Folosind sistemul de identificare facială de la tag-uri din Facebook, burtosul odios a fost reperat și i s-a înscenat un flagrant.

”I-am arătat unei prietene pozele din vacanță, i-am zis să ignore grasul din câteva selfiuri, că e un obsedat, moment în care mi-a spus: Stai puțin. Eu îl știu pe grasul ăsta! Apare și în pozele mele!”, spune Daria, o turistă româncă atacată de burtos.

”Se știa că urmează să vină în Thassos, avea deja o listă cu plaje, așa că am făcut un concurs de selfiuri pe plaja Saliara și a mușcat. L-am prins chiar când făcea un photobomb unor studente”, explică Iannis Gatoskillo, polițistul grec care l-a capturat.

Marian Coltea riscă ani grei de pușcărie pentru ucidere din poză și probabil victimele îi cere milioane de euro despăgubiri pentru trauma suferită când vedeau că în selfie apare și acest burtos.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
2 iulie 2021 06:29
Citește mai mult despre: burtos poze Selfie vacanță

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult