A fost descoperit singurul român care nu are o părere despre suspendarea lui Băsescu

Descoperirea a fost făcută de reporterii de la Jurnalul, alertaţi de câţiva vecini care au încercat să intre în vorbă cu omul, un bucureştean de aproximativ 45 de ani. Jurnaliştii spun că nu le-a venit să creadă când bărbatul le-a spus că nu prea se pricepe la politică, deci preferă să nu aibă o opinie în acest sens.

Relatează unul dintre reporteri: “I-am spus că totuşi nu se poate să nu se bucure că-l dăm jos pe dictatorul Băsescu, a insistat că nu are toate datele problemei şi habar nu are dacă e bine sau rău, dacă e dictator sau nu. I-am sunat imediat pe colegii de la Evenimentul Zilei, gândindu-ne că e de-al lor. Au venit şi ei, l-au verificat – nu credea că democraţia e în pericol sau că a fost o lovitură de stat, parcă era de pe altă lume”.

Ziariştii au verificat la Poliţie datele bărbatului şi au aflat că are antecedente: anul trecut a refuzat să se pronunţe asupra persoanei care ar trebui să aibă custodia Irinei Columbeanu iar acum doi ani nu a vrut să exprime o opinie asupra decesului Mădălinei Manole. Pe de altă parte, vecinii chestionaţi de reporteri spun că e un om liniştit, care nu face probleme nimănui, astfel încât îi trec cu vederea faptul că nu are opinii asupra acestor subiecte, chiar dacă şi ei recunosc că în general un astfel de comportament îi deranjează.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
26 iulie 2012 14:07

Alte articole

Vezi mai mult