A fost descoperit torţionarul vasluian, care punea apă în băutură pe vremea lui Ceauşescu

După torţionarul Vişinescu, o altă bestie a regimului comunist a fost descoperită de presă, taman în judeţul Vaslui. Este vorba de Ghiocel Asimionesei, cel care, în numele regimului comunist, a turnat sute de mii de litri de apă în băuturile alcoolice ale vasluienilor, distrugând viaţa a zeci de mii de oameni nevinovaţi.

Temutul torţionar, cunoscut în judeţ drept „spaima licorilor”, a fost şef al magazinului sătesc din Bârlad, poziţie de care a profitat şi a îndoit fără milă cu apă alcoolul vasluienilor. Pe blocul în care locuieşte torţionarul au fost scrise deja mai multe mesaje ameninţătoare, între care „Drojdierii nu uită şi nu iartă!” sau „Să mori în chinuri, de la alcool îndoit cu apă!”.

Vasluienii cer să se facă dreptate, chiar dacă au trecut zeci de ani de la faptele abominabile comise de torţionarul Asimionesei. „Merită să putrezească în închisoare, pe uscat, pentru toţi oamenii ăia care se duceau treji acasă la nevastă, deşi dădeau pe gât şi câţiva litri de rachiu”, urlă un vasluian. „Chiar dacă asta nu repară lucrurile, că alcoolul ăla nu se mai întoarce în sânge.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
5 august 2013 22:08

Alte articole

Vezi mai mult