A fost eliberat și românul ținut ostatic de soție. Nu ieșise la bere de 8 ani!

Fericire și lacrimi de emoție pentru Daniel, un român cu o poveste cutremurătoare. Daniel fusese ținut ostatic de propria lui soție, încuiat în casă de opt ani, perioadă în care nu mai ieșise deloc la bere, iar prietenii abia dacă reușeau să comunice cu el când veneau pe la bloc și-l mai vedeau fumând o țigară pe geam, trist și abătut.

”Uneori ne arunca bilețele pe geam, în care ne ruga să-l salvăm, să chemăm Poliția. Ejnebun, nu se bagă nimeni la dementa aia de nevastă-sa. Dacă te prinde și te ține ostatic și pe tine? Ca să nu mai zic că în cazul în care scap ajung la nevastă-mea acasă și mă ia aia la întrebări că ce mă f*te pe mine grija să-l eliberez pe ăla, că dacă ar avea coaie s-ar elibera singur”, spune un prieten al ostaticului.

”E sclavie modernă. Vă dați seama câți bani a strâns femeia aia, că-i ia tot salariul și doar îi dă să mănânce? Omul e atât de disperat că se bucură și când vine popa cu botezul, că mai schimbă o vorbă cu cineva. E tortură, îi dă să bea doar limonadă”, povestește un vecin ororile prin care trece bietul ostatic.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
10 august 2023 15:43
Citește mai mult despre: bere ostatic

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult