Scandalul SwissLeaks care a scos la iveală că un român deține, în Elveția, un cont cu 829 de milioane de dolari este departe de a se fi sfârșit. O investigație paralelă, desfășurată în România, a descoperit cine este acest român și cu ce se ocupă el. 

patriarhul daniel banca elvetiana.jpg

Astfel, se pare că banii îi aparțin unui anume Daniel Ciubotea, funcționar public de rang înalt, care lucrează la o organizație non-guvernamentală, în sensul în care nu răspunde de nimeni și nici nu plătește vreo taxă la stat. Misteriosul Daniel este atât de bogat încât, conform unor oameni care l-au cunoscut, se îmbracă în aur, ca Elvis, și vine la muncă doar cu limuzine de lux.

Acesta ar fi angajat, în România, ca patriarh la un cunoscut cult religios și este în relații bune cu toate forțele poltice din România. Se spune despre el că este atât de bogat încât vrea să-și construiască un sediu nou pentru organizație, mult mai mare decât Casa Poporului, cea mai mare și cea mai urâtă clădire din Europa.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 10.02.2015 13:51 Social

National Cinematografic