Nu-i mai satură dumnezeu! În Piaţa Norilor din Capitală a fost prins un falsificator de fructe, care epila piersici şi le vindea cu 10 lei/kg, pe post de nectarine. Acelaşi infractor bărbierea cactuşi şi-i vindea pe post de dovlecei, bizuindu-se pe ignoranţa bucureştenilor în materie de legume şi fructe.epilatoruldepiersici.jpg

Individul s-a dat de gol pentru că lângă taraba lui era plin de puf, lucru observat de un client. Luat la întrebări, banditul n-a mai avut ce să facă şi a recunoscut că epilează piersici de ani buni. Inspectorii sanitari au găsit la tarabă sute de benzi de epilare, aparate tip silkepil, lame, dar şi cremă de ras şi loţiune după bărbierit, cu care dădea luciu falselor nectarine.

Mulţi vânzători din piaţă spun că bănuiau că nectarinele sunt falsificate, pentru că vânzătorul nu lăsa clienţii să le pipăie: “După 2-3 zile puful începe să crească la loc şi se simt nişte ţepi micuţi pe nectarină. Aşa se cunoaşte care e piersică şi care e nectarină cheală natural”, spun pieţarii cinstiţi.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 28.08.2019 17:07 Social

National Cinematografic