A fost prins românul cu Oltcit vinovat pentru toată poluarea din Bucureşti

Autorităţile aveau dreptate – maşinile erau de vină pentru poluarea groaznică care se aşternea peste Capitală în fiecare weekend! Nu toate maşinile, însă, ci un Oltcit Club din anul 1988, condus de un bărbat de 63 de ani din cartierul Pantelimon.

„Sursele noastre indică fără pic de dubiu că toată poluarea aerului cu particule fine, particule mai mari, metale grele, uraniu, stronţiu şi cianuri era provocată de maşina Oltcit a lui G. M.. Acesta ieşea să se plimbe doar sâmbătă şi duminică seara – de aceea în restul săptămânii aerul era respirabil”, spune şeful Gărzii de Mediu, Aureliu Zelea Coceanu.

În această dimineaţă, proprietarul Oltcitului a fost prins şi obligat să-şi treacă vehiculul pe GPL, dacă chiar nu vrea să-l dea la tocat.

„O să mă coste ceva asta cu gepeleul, vreo 70-80 de lei, probabil va trebui să-mi vând celelalte două Oltcituri”, bombăne acesta, agitându-şi tentaculele şi dând peste cap cei trei ochi. „Da’ chiar nu văd ce vă deranja că scotea şi bătrânica mea puţin fum.”

Deşi emisiile ar fi mai scăzute, activiştii de mediu avertizează că un Oltcit cu GPL e echivalentul unei bombe itinerante.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
26 ianuarie 2021 16:10
Citește mai mult despre: Bucuresti oltcit poluare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult