Decis să respecte cu sfințenie tradiția acestei zile, un bucureștean a ajuns direct la spital. Omul voia să cumpere 40 de mucenici, așa cum cere tradiția sărbătorii de azi, dar faptul că este bâlbâit a făcut ca totul să ia o turnură diferită.

spital_mustar.jpg ”Dați-mi 40 de m-m-m-m-m-m...” a apucat să spună bucureșteanul bâlbâit și imediat chelnerul a dat din cap c-a înțeles, după care s-a întors cu un platou burdușit cu 40 de mici. ”Nu e bine, vreau m-m-m-m-m-m..”, a mai încercat o dată bucureșeanul să ceară mucenici, dar fără succes. ”A, vreți și muștar, am înțeles”, a ripostat chelnerul și a adus rapid un bol cu muștar.

Dar cum până la sosirea muștarului bucureșteanul a stat și a adulmecat mirosul îmbietor de mici, practic n-a mai avut scăpare. Într-un timp record el a mâncat toți cei 40 de mici, a plătit și a plecat spre casă – fără a încerca să-i spună chelenerului ”Mulțumesc!”, de frică să nu se trezească cu încă un platou de mici.

L-a scurt timp după i s-a făcut rău de la cantitatea exagerată de mici și a ajuns în spital, dar bucureșteaneanul spune cu nu regretă nimic. ”A m-m-m-m-m-m..meritat!”, spune el.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Wednesday, 09.03.2016 11:58 Social

National Cinematografic