A încurcat tradițiile! Un român a ajuns la spital după ce a mâncat 40 de mici în loc de mucenici

Decis să respecte cu sfințenie tradiția acestei zile, un bucureștean a ajuns direct la spital. Omul voia să cumpere 40 de mucenici, așa cum cere tradiția sărbătorii de azi, dar faptul că este bâlbâit a făcut ca totul să ia o turnură diferită.

”Dați-mi 40 de m-m-m-m-m-m…” a apucat să spună bucureșteanul bâlbâit și imediat chelnerul a dat din cap c-a înțeles, după care s-a întors cu un platou burdușit cu 40 de mici. ”Nu e bine, vreau m-m-m-m-m-m..”, a mai încercat o dată bucureșeanul să ceară mucenici, dar fără succes. ”A, vreți și muștar, am înțeles”, a ripostat chelnerul și a adus rapid un bol cu muștar.

Dar cum până la sosirea muștarului bucureșteanul a stat și a adulmecat mirosul îmbietor de mici, practic n-a mai avut scăpare. Într-un timp record el a mâncat toți cei 40 de mici, a plătit și a plecat spre casă – fără a încerca să-i spună chelenerului ”Mulțumesc!”, de frică să nu se trezească cu încă un platou de mici.

L-a scurt timp după i s-a făcut rău de la cantitatea exagerată de mici și a ajuns în spital, dar bucureșteaneanul spune cu nu regretă nimic. ”A m-m-m-m-m-m..meritat!”, spune el.

Scris de Calin
9 martie 2016 11:03
Citește mai mult despre: mici mucenici spital

Alte articole

Vezi mai mult