A învățat de la colegi. Un câine polițist a ieșit la pensie la 2 ani!

Îl cheamă Pedro, are 2 ani și ceva, lucrează în Poliție pe un post de combatere a traficului de droguri și acum două luni i-a venit dosarul de pensie. Pedro a învățat de la colegii săi polițiști să-și echivaleze anii de muncă în ani omenești și, după ce a făcut vechimea minimă legală și-a băgat dosarul de pensie. 

Acum Pedro e angajat pe același post și încasează atât salariul, cât și pensia specială de fost cadru din Ministerul de Interne. Întrucât are și un doctorat, numit ”Sustenabilitate și Reziliență în Procesul de Mirosire a Coletelor Suspecte”, Pedro încasează sporul de 50% la leafa de câine polițist, dar și un spor de lucru cu calculatorul, pentru că uneori îi mai arată colegii filmulețe cu pisici pe ecranul tabletei.

Alți câini din România urlă de furie, pentru că ei trebuie să muncească mult mai mulți ani ca să iasă la pensie. Este cazul lui Rocky, câine de pază la o fermă privată, care spune că el a muncit o viață întreagă, adică 14 ani și probabil se va bucura de pensie maxim 2-3 ani, că rasa lui nu trăiește mai mult de atât. El spune că nu e normal să existe câini privilegiați și corect ar fi ca câinii polițiști să primească pensia specială doar după ce ajung la vârsta normală de pensionare, echivalentul a 65 de ani omenești.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
11 ianuarie 2023 16:52
Citește mai mult despre: câine doctorat pensie poliție

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult