A învăţat de la Dragnea. Firea dă vina pe Soros pentru traficul infernal din Capitală

Șoferii care stau la aceste ore călare unii pe alții în intersecții și pe bulevardele bucureștene au, în sfârșit, o explicație pentru calvarul prin care trec în fiecare dimineață. Inspirată de liderul său de partid, Liviu Dragnea, și primarul capitalei a dat vina pe Soroș pentru ceea ce se întâmplă.

„Totul pleacă de la Soros, de la răul pe care vrea să-l facă în această țară și nu numai în această țară. E simplu. Când te apuci de distrus țara, cu ce începi, cu vreun sat amărât de neevoluați din Teleorman sau cu capitala, creierul națiuniii?”, a declarat Gabriela Firea.

Aceasta susține că toate informațiile apărute în presă cum că este mai proastă decât o bordură pusă de Videanu, cum că este un manager incapabil care a falimentat tot pe unde s-a dus, că a venit la primărie cu gândul să fure pentru ea și pentru gașca ei de pesediști, că n-a făcut nimic de când a ajuns primar, că încalcă legea repetat, că a fost votată de niște retardați agresivi la fel ca ea, toate acestea un sunt decât niște manipulări ale lui Soroș care vrea să fie singurul care mai merge cu mașina prin orașe, restul oamenilor fiind obligați să fie pietoni.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

12 iulie 2017 08:07
Citește mai mult despre: Firea Soros trafic

Alte articole

Vezi mai mult