A luat potul cel mare. Un bucureștean l-a prins pe Nicușor Dan la telefon

Câștigătorul de astăzi al loteriei este Marcel Constantin din sectorul 4 al capitalei, un bucureștean care a reușit, folosind un singur bilet pe care era scris numărul primarului, să-l prindă la telefon pe Nicușor Dan. Acesta a profitat de ocazie să-i ceară eluzivului edil ca mașina de gunoi să vină pe la prânz, că el se preface că e la muncă, nu seara, când îl doare capul de la băut.

Omul care l-a prins la telefon pe Nicușor Dan este acum invidiat de numeroși cetățeni de rând și primari de sector din capitală. Acesta spune că a primit deja oferte de nerefuzat din partea mai multor actori politici sau economici care și-ar dori să vorbească cu primarul dar nu reușesc să-l contacteze.

„Am fost și eu surprins când am reușit să vorbesc cu primarul, de bucurie am dat de băut la toate neamurile și la câțiva vecini din bloc, cei cu care mă înțeleg mai bine. Primarul a fost cum mă așteptam și cum l-am văzut la televizor. Are vocea aceea de femeie și pare pus pe treabă”, a povestit Marcel. Bucureșteanul a declarat că faptul că a câștigat la această loterie nu i s-a urcat la cap și va mai juca în continuare acest joc, în speranța unor noi câștiguri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

8 februarie 2021 16:32
Citește mai mult despre: nicusor dan telefon

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult