A returnat 5000 Euro găsiţi şi a fost răsplătit de poliţişti: A primit placheta cu “Prostul Anului”

Cinstea și onestitatea, deși rară în zilele noastre, este încă la mare preț printre cadrele Ministerului de Interne. Deși fondurile sunt reduse iar orele sunt lungi, polițiștii au găsit răgazul să premieze pe tânărul care a găsit 5000 de euro pe jos și i-a dus la poliție. Acesta va primi râvnita plachetă „Prostul Anului”, precum și o sumedenie de felicitări. 

„Se zice despre noi, polițiștii, că suntem proști, că suntem capete de cretă, dar din când în când mai apare câte un astfel de om care ne înseninează ziua. Uite dom’le, nu suntem chiar ultimii tâmpiți, mai sunt și alții”, a declarat chestorul Vlad Covaci, șeful Inspectoratului General al Poliției. 

La plecare, fericitul câștigător al plachetei a primit și un stick USB defect pe care era inscripționat cuvântul „fraiere” și o sacoșă găurită. Primarul Capitalei l-a răsplătit și el, spunându-i că are dreptul să oficieze căsătoriile între retardați, iar compania Amway l-a promotor onorific și i-a vândut produse de 1500 de lei. Impresionat de gestul românului, un cunoscut prinț nigerian l-a anunțat că e dispus să-i ofere întreaga avere atâta timp cât este dispus să plătească taxele notariale în valoare de 200 de euro. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

2 aprilie 2015 16:40
Citește mai mult despre: bani politie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult