Tot mai multe mămici exagerează cu grija pe care le-o poartă celor mici! Pentru că iarna bate la uşă, acestea nu doar că îi înfofolesc cu câte cinci căciuli şi trei straturi de fulare, cum făceau şi părinţii noştri, ci îi trimit la şcoală cu câte un calorifer sănătos de fontă în ghiozdan.

calorifere_in_ghiozdan.jpg
Odată ajunşi la şcoală, copiii scot caloriferele din rucsac şi le branşează la reţeaua de termoficare. “E bine că nu-mi îngheaţă mâinile, dar ajung mai greu acasă cu 100 kg în plus în spinare. Pe Vlăduţ îl invidiază toată clasa, caloriferul lui e de aluminiu, abia îl simţi!”, mărturiseşte Răducu, elev în clasa a IV-a din Bucureşti, chinuindu-se să îndese elemenţii radiatorului înapoi în ghiozdan.

“Important e să nu le spunem părinţilor că la şcoală nu se dă cine ştie ce căldură pe ţeavă”, zâmbeşte o colegă a lui Răducu. “Te pomeneşti că ne-ar pune la pachet şi centrala termică.”Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 26.10.2016 15:12 Social

National Cinematografic