Abuz! Au apărut bancomatele inteligente, care îţi dau bani de bere doar cu acordul soţiei

Milioane de bărbaţi din România şi din întreaga lume au protestat faţă de introducerea noilor bancomate inteligente, care le oferă bani de bere doar dacă soţia introduce un PIN paralel.

„Nu puteţi înţelege umilinţa la care am fost supus în faţa prietenilor cu care voiam să merg la o bere, când bancomatul mi-a scris pe ecran mesajul din partea soţiei mele: Nţ!”, spune Decebal Popescu, român care dorise pur şi simplu să bea o bere cu prietenii săi, dar bancomatul a refuzat să-i dea bani, pentru că soţia a considerat că „nu este oportun”.

Noile bancomate sunt considerate un abuz, iar bărbaţii abia au apucat să se dezmeticească.

„Nici nu ştim cum s-a reuşit implementarea. Peste noapte ne-am trezit cu sistemul ăsta barbar. Sunt unii care mor de sete în faţa berăriilor. Vom încerca să ne organizăm, să facem un sistem paralel de credit în berării şi terase. Trebuie să demonstrăm solidaritate în aceste momente atât de dificile pentru toţi bărbaţii”, a mai spus Decebal Popescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
9 aprilie 2014 14:04

Alte articole

Vezi mai mult