Problemele românilor din Italia continuă. Pe un rezident l-au văzut cu numere româneşti, l-au pândit şi l-au oprit în mod abuziv în timp ce circula pe o autostradă de lângă Milano cu o căruţă înmatriculată pe Ilfov. Acesta a rămas fără atelaj, din cauza legilor abuzive din Peninsulă. Românul spune că în Italia i-ar fi imposibil să înmatriculeze căruţa, şi RCA-ul la cal l-ar costa o avere.caruta_autostrada_italia.jpg

“Perche mi avete oprito nel trafico pe tangenziale? Perche? Non ce trusa medicale? Non ce centura di sicurezza al cavallo? Bici non e omologato? Che cazzo dezidera di piu?”, le-a răspuns şoferul poliţiştilor care l-au oprit.

“M-au văzut cu aceşti bidivii superbi şi cred că le-a căşunat pe mine de invidie! Cu ce îi deranjam eu? După ce că am singurul vehicul ecologic de pe autostradă, tot de mine se iau?”, acuză românul. Românul spune că ar trebui amendaţi şoferii cu maşini diesel, care îi otrăvesc caii cu emisiile de carbon.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Wednesday, 12.12.2018 13:54 Social

National Cinematografic