Accident cu premeditare

Din Cancan aflăm că “un bărbat în stare de ebrietate a lovit intenţionat cu maşina un tânăr şi a fugit de la locul accidentului”. Ştirea, trebuie s-o spun din capul locului, e scrisă prost. Ni se dau toate detaliile despre lovitura de maşină aplicată de beţiv rivalului său, dar nu se pomeneşte nimic de accidentul din titlu. Fusese implicat şoferul şi într-un accident, înainte să dea cu maşina intenţionat peste victimă? N-ar fi exclus, deşi n-avem de unde să ştim.

Lăsând gluma la o parte, mi se cam face frică de redactorii de la Cancan când mă gândesc că au catalogat o coliziune intenţionată drept accident. Îmi amintesc cumva de agenţii ăia KGB care îţi trag un glonţ în ceafă, după care spun că moartea ta a survenit în urma unui accident casnic, eventual că te-ai tăiat la deget în timp ce curăţai morcovi ascultând la radio rezumatul meciului Steaua-Rapid.

Probabil că tot în Cancan vom citi despre primul sinucigaş în serie, autorul unor sinucideri la indigo, comise ireproşabil, cu sânge rece.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
18 aprilie 2010 14:06

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult