Accident cu premeditare

Din Cancan aflăm că “un bărbat în stare de ebrietate a lovit intenţionat cu maşina un tânăr şi a fugit de la locul accidentului”. Ştirea, trebuie s-o spun din capul locului, e scrisă prost. Ni se dau toate detaliile despre lovitura de maşină aplicată de beţiv rivalului său, dar nu se pomeneşte nimic de accidentul din titlu. Fusese implicat şoferul şi într-un accident, înainte să dea cu maşina intenţionat peste victimă? N-ar fi exclus, deşi n-avem de unde să ştim.

Lăsând gluma la o parte, mi se cam face frică de redactorii de la Cancan când mă gândesc că au catalogat o coliziune intenţionată drept accident. Îmi amintesc cumva de agenţii ăia KGB care îţi trag un glonţ în ceafă, după care spun că moartea ta a survenit în urma unui accident casnic, eventual că te-ai tăiat la deget în timp ce curăţai morcovi ascultând la radio rezumatul meciului Steaua-Rapid.

Probabil că tot în Cancan vom citi despre primul sinucigaş în serie, autorul unor sinucideri la indigo, comise ireproşabil, cu sânge rece.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
18 aprilie 2010 14:06

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult