Accident în lanț: un câine s-a răsturnat peste coteţul de care era legat

Bobi și-a fractural lăbuța în trei locuri după ce o pisică neagră i-a tăiat calea fără să se asigure. Fără niciun respect pentru ceilalţi participanţi la traficul din ogradă, câinele şi-a luat avânt de pe coteţ şi s-a repezit la pisică, ameninţând-o că o va muşca rău dacă o va prinde.

Conform declaraţiilor martorilor, câinele Bobi circula cu mare viteză pe ruta copac – castron, din dorinţa de a-şi consuma cât mai repede masa de prânz: „Se vede treaba că aşa a fost el educat. Bobiţă este un răsfăţat şi crede că totul i se cuvine”, ne spune un vecin care a văzut întreaga scenă. „Dacă ar fi după mine, eu l-aş închide în hambar pentru tot restul verii.”

În ciuda privirii sale de copil nevinovat, Bobi nu este deloc la prima abatere. În 2008 el a fost arestat pentru comportament agresiv după ce a scăpat din lanţ şi a rănit uşor nişte colindători care circulau regulamentar pe stradă. În 2010 a furat un ciolan afumat din bucătăria de vară. Surprins asupra faptului, el a încercat să fugă de la locul incidentului, dar a pierdut controlul ciolanului şi a căzut în beci. Odată ajuns la coteţul său a încercat să îngroape repede totul sub un copac secret, care era singurul din curte.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
31 august 2011 12:16

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult