Nervi la o intensitate mult mai mare decât de obicei în această dimineață. Pe bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală șoferii sunt blocați în trafic de mai bine de 2 ore, după ce un BMW a deraiat de pe șinele de tramvai și a ajuns pe asfalt, unde e imobilizat și la acestă oră.

bmw_deraiat.jpg
”BMW-ul a venit de pe Lizeanu și, când a făcut dreapta spre Ștefan cel Mare, a sărit de pe șine, că circula handicapatul cu viteză prea mare”, a povestit un martor. ”Am încercat mai mulți șoferi să punem BMW-ul înapoi pe șine, ca să poată pleca mai departe, dar n-am reușit, că e din ăla mare, X6. Așa că stam ca proștii aici, că e blocată toată intersecția până nu ajunge BMW-ul înapoi pe șine.”

Vatmanul de la volanul BMW-ului dă însă vina pe un tramvai care venea din stânga lui. ”A trebuit să accelerez la ieșirea de pe Lizeanu, că altfel riscam să-mi ia fața tramvaiul care venea dinspre Obor”, a spus acesta. ”Și să stai cu BMW-ul pe șine în spatele unui sărac care conduce un tramvai lent, care mai și oprește în stații, nu e ceva ce și-ar dori cineva.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 16.03.2018 10:53 Social

National Cinematografic