Încă un accident spectaculos în Capitală. Un troilebuz STB în flăcări a lovit în plin un tramvai STB în flăcări, care deraiase. În urma exploziei a fost afectată grav o clădire cu risc seismic care s-a prăbușit. Din fericire tramvaiul a evitat în ultima clipă un autobuz în flăcări, care a intrat în plin într-o benzinărie. Gabriela Firea susține că totul e un sabotaj organizat de dușmanii săi politici.

ciocnire-troleibuz-tramvai-flacari.jpg Totul a pornit de la o țigară aruncată neglijent de către vatman, care fuma în cabină. Pompierii au intervenit târziu, pentru că participau la stingerea unui troleu în flăcări, care circula pe altă linie, în alt sector. Călătorii au reușit totuși să se salveze, deși au coborât încet, parcă în reluare, pentru că în cele două mijloace de transport nu erau decât boșorogi și tineri pe etnobotanice.

Accidentul n-ar fi fost atât de grav dacă troleibuzul n-ar fi avut în loc de poziții niște felinare cu petrol, pentru că se pare că la STB nu prea sunt bani de investiții, toate sumele fiind destinate furtului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 09.06.2020 16:25 Social

National Cinematografic