Accident spectaculos. Un troleibuz în flăcări a lovit un tramvai în flăcări

Încă un accident spectaculos în Capitală. Un troilebuz STB în flăcări a lovit în plin un tramvai STB în flăcări, care deraiase. În urma exploziei a fost afectată grav o clădire cu risc seismic care s-a prăbușit. Din fericire tramvaiul a evitat în ultima clipă un autobuz în flăcări, care a intrat în plin într-o benzinărie. Gabriela Firea susține că totul e un sabotaj organizat de dușmanii săi politici.

Totul a pornit de la o țigară aruncată neglijent de către vatman, care fuma în cabină. Pompierii au intervenit târziu, pentru că participau la stingerea unui troleu în flăcări, care circula pe altă linie, în alt sector. Călătorii au reușit totuși să se salveze, deși au coborât încet, parcă în reluare, pentru că în cele două mijloace de transport nu erau decât boșorogi și tineri pe etnobotanice.

Accidentul n-ar fi fost atât de grav dacă troleibuzul n-ar fi avut în loc de poziții niște felinare cu petrol, pentru că se pare că la STB nu prea sunt bani de investiții, toate sumele fiind destinate furtului.

Scris de TNR
9 iunie 2020 14:06
Citește mai mult despre: tramvai

Alte articole

Vezi mai mult